Desertų receptai
Gardus desertas paprastus pietus ar šventinę vakarienę pakelia į aukštesnį lygį. Desertą galima iškepti net ant grilio grotelių, todėl saldumynais savo stalui pavyks pasirūpinti kad ir kur būtumėte.
Su „Grand feu“ desertų receptais pasinerkite į saldžiosios kulinarijos pasaulį: tai puiki proga patobulinti įgūdžius ir sukurti rafinuotus saldėsius. Šie lengvi desertų receptai padės nustebinti šeimos narius ir namų svečius!
Geriausi indai desertų gamybai
Jeigu planuojate desertui patiekti saldų kepinį, atidžiai pasirinkite indą jo gamybai. Geras variantas – ketaus keptuvės, kurios neprisvyla ir tolygiai paskirsto karštį.
Grand Feu keptuves bei puodus galima naudoti praktiškai visur: ant indukcinės, keramikinės, elektrinės, dujinės viryklės, orkaitėje ar grilyje, todėl tai universalus pasirinkimas patiems įvairiausiems saldėsiams. Jie idealiai tinka saldiems apkepams, vaisių pyragams, sausainiams, biskvitams ir kitiems desertams gaminti.
Ketaus induose desertai iškepa tiesiog tobulai: jų išorė pasipuošia traškia saldžia plutele, o vidus lieka maloniai purus ir švelnus. Kviečiame išbandyti skaniausius desertų receptus su ketaus indais: skonis nepaliks abejingų.