Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

5 vnt. kiaušinių trynių
250 ml. grietinėlės -35%
250 gr. maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
300 gr. savoiardi sausainių

200 ml. espresso kavos
150 gr. cukraus pudros
20 gr. kakavos miltelių

Gaminimas:

Kiaušinių trynius išplakite su cukraus pudra.

Paruoškite garų vonelę ir ant jos pastatykite kiaušinių masę, svarbu, kad kiaušinių masės indo dugnas nesiliestų su vandeniu ant kurio yra padėtas.

Plakite kiaušinių masę mikseriu nesustojant apie 5 min., tol, kol masė padvigubės ir gerokai pašviesės. Nukelkite nuo kaitros ir dar kartelį viską gerai išplakite.

Kitame inde išplakite grietinėlę kartu su maskarpone sūriu. Gautą kremą įmaišykite į kiaušinių masę.

Pirštelius mirkykite į kavą ir sluoksniuokite Grand feu 3.5l puode: sluoksnis sausainių, sluoksnis kremo, kakava, ir vėl ta pačia tvarka.

Taip susluoksniavus  palikite 4 val. šaldytuve subręsti.

Skanaus!