Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

Trupiniams:
500 g. miltų
100 g. kakavos
360 g. cukraus
400 g. sviesto
6 v. š. grietinės

Įdarui:
1 kg. varškės
4 kiaušiniai
4 v.š. cukraus
1 pakelis vanilinio pudingo
4 v.š. grietinės

Gaminimas:

Giliame inde persijojame miltus, cukrų, kakavą, sviestą supjaustome gabaliukais, dedame į miltų masę, sudedame grietinę ir triname tarp pirštų, kol pasidarys trupiniai. Dedame valandai į šaldiklį, taip bus lengviau tarkuoti tešlą.

Įkaitiname orkaitę iki 180ºC.

Pasiruošiame Grand feu kepimo indą, išklojame kepimo popieriumi.

Sutarkuojame tešlą per burokinę tarką.

Atidedame mažesnę pusę trupinių į šalį. Didesnę jų dalį suberiame į paruoštą skardą ir paspaudžiame ranka, kad gautųsi vientisas pyrago pagrindas.

Įdarui:

Ištriname varškę, kiaušinius, suberiame sausus pudingo miltelius, grietinę ir cukrų.

Gautą masę užpilame ant pagrindo ir ant viršaus  likusius trupinius.

Dedame į orkaitę ir kepame dar 40 minučių.

Skanaus.