Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Kepinių receptai

Kepinių receptai

Ką tik iš orkaitės išimti, burnoje tirpstantys kepiniai – gardėsis, kurį daugelis žmonių priskiria comfort food kategorijai. Šis angliškas terminas apibūdina maistą, siejamą su maloniais potyriais, nostalgiškais atsiminimais, vaikystės skoniais.

Kepinių pasaulis be galo platus – tai saldūs ir sūrūs pyragai, apkepai ir daugybė kitų gardėsių. Pasirinkimų tiek daug, kad kasdien galima išbandyti po naują receptą. 

Būtent tai galite padaryti su „Grand feu“. Atrinkome kepinių receptus, skirtus užgrūdintiems virtuvės entuziastams ir naujokams, dar tik pradedantiems savo gastronominius bandymus. 

Tai lengvi, ekspertų išbandyti kepinių receptai nepaliks abejingų – kviečiame gaminti ir skanauti!

5 priežastys kepiniams rinktis ketaus indus

Kepinio skonį bei tekstūrą lemia ne tik geras receptas, bet ir kokybiškas kepimo indas. Norint geriausių rezultatų, verta išbandyti ketaus indus, kuriuos rekomenduoja daugelis virtuvės profesionalų. 

Tai iš metalo ir anglies lydinio pagaminti universalūs indai, kurie pasižymi net 5 esminiais privalumais:

  1. Gerai paskirsto ir išsaugo šilumą. Naudojant ketaus indus, maistas tolygiai iškepa, įgauna traškią plutelę iš išorės ir minkštą tekstūrą viduje, neprikepa prie dugno.
  2. Yra be galo universalūs. Naudojant ketaus indus, pavyks iškepti tobulo skonio pyragus, apkepus, sausainius, biskvitus ir kitus gardumynus. Taigi, norint sukurti daugybę skirtingų patiekalų, jums užteks vos vieno indo. Jį galima naudoti ne tik orkaitėje, bet ir ant grilio bei laužo. Mėgaukitės gardžiu maistu, kad ir kur būtumėte!
  3. Pasižymi išskirtiniu patvarumu. Ketaus kepimo indai yra pagaminti iš patvarių medžiagų, yra atsparesni mechaniniams pažeidimams, lėčiau dėvisi, todėl be vargo atlaiko net labai aukštą temperatūrą ir tarnauja daugelį metų.
  4. Indai, draugiški sveikatai. Anglies ir geležies lydinys yra natūrali medžiaga, nekenksminga žmogaus sveikatai. Kepant maistą net labai aukštoje temperatūroje, neišsiskiria pavojingos cheminės medžiagos. Negana to, gaminant ketaus induose praktiškai nereikia aliejaus, todėl galite mėgautis puikaus skonio kepiniais ir kitu maistu dar sveikiau.
  5. Nereikalauja jokios sudėtingos priežiūros. Gaminant kepinius įprastuose induose, nemažai galvos skausmo sukelia jų priežiūra po kepimo. Pasirinkus ketaus indus, užtenka nuplauti vandeniu ir pavalyti švelnia kempinėle arba šepetėliu. Neprireiks indų ploviklio / muilo ir kitų valymo priemonių, todėl rūpintis šiais indais ypač paprasta.

 

„Grand feu“ parduotuvėje rasite platų ketaus indų asortimentą už kiekvienam prieinamą kainą – atraskite sau tinkamiausią!