
Ingredientai:
4 kiaušinių;
100 g. pieno;
50 g. tarkuoto kietojo sūrio;
1 a. š. prieskonių omletui;
2 riekelių Serano kumpio;
Druskos, pipirų;
Sviesto keptuvėlių ištepimui;
Vyšninių pomidoriukų papuošimui;
Šviežio baziliko;
Gorgonzolos;
Alyvuogių.
Gaminimas:
Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite pilame pieną, suberkite tarkuotą kietąjį sūrį, omleto prieskonių, druskos, pipirų. Viską lengvai išplakite. Sudėkite smulkintą Serano kumpį.
„Grand Feu“ keptuvėles ištepkite sviestu, supilkite kiaušinių masę ir sudėkite į orkaitę.
Kepkite 170°C apie 15min.
Patiekite su vyšniniais pomidoriukais, gorgonzolos sūriu, baziliko lapeliais ir alyvuogėmis.
Receptas: Aurimėlio virtuvė