Sriubų receptai
Sriuba – universalus patiekalas, kuris dažnai žymi pietų ar vakarienės pradžią. Sriubų receptai stebina savo įvairove: ne veltui jie sutinkami viso pasaulio šalių ir tautų virtuvėse.
Karšta, garuojanti, kvapni sriuba gali sušildyti žvarbiais žiemos vakarais. Tuo tarpu gaivi, šalta sriuba maloniai atvėsins kaitrią vasaros popietę.
Sriubose susipina netikėti skoniai ir ingredientai. Mėsa, daržovės, grūdai ir net vaisiai. Šis valgis gali tapti užkandžiu, pagrindiniu patiekalu ir net desertu, todėl puikiai reprezentuoją margą skirtingų kulinarinių tradicijų audinį.
Nesvarbu, planuojate greitus darbo dienos pietus ar iškilmingą vakarienę: sriubos praleisti nevalia. „Grand feu“ kataloge – kruopščiai atrinkti sriubos receptai kiekvieno skoniui. Kviečiame išbandyti!
Sriubos gaminimui rinkitės ketaus puodą
Tai natūralūs indai, pagaminti iš anglies ir geležies lydinio. Tiesiog tobulas pasirinkimas sriubos ruošimui:
- Ketaus puodai tolygiai įkaista ir gerai išlaiko šilumą, todėl sriubos ir troškiniai verda tolygiai, ingredientai neprikepa prie puodo dugno.
- Daugelis pastebi, kad šiuose puoduose verdama sriuba įgauna ryškesnį skonį: gaminant ant lėtos ugnies, geriau atsiskleidžia prieskoniai bei aromatai.
- Stebina savo universalumu: ketaus indus galima naudoti ant viryklės, orkaitėje ir net ant laužo. Taigi, kvapnią ir skanią sriubą pavyks pagaminti tiek namuose, tiek iškylaujant gamtoje.
- Ketaus puodai yra neįtikėtinai patvarūs ir tinkamai prižiūrimi gali tarnauti porą dešimtmečių ar net visą gyvenimą. Jie be vargo atlaiko aukštą temperatūrą, yra atsparūs mechaniniams pažeidimams, įskilimams ir įbrėžimams.
- Nereikalauja jokios sudėtingos priežiūros: puodo plovimui užtenka vandens ir švelnios kempinėlės arba šepetėlio.
Netruksite įsitikinti: pasirinkus ketaus indus, sriubos receptas atsiskleis naujomis spalvomis! Su „Grand feu“ sriubos receptais paruošti gardų maistą kaip niekad paprasta!