Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

Tešlai:
600g kvietinių miltų,
1 a.š. druskos,
250g verdančio vandens,
1 kiaušinis
50g sviesto

Įdarui:
500g kiaulienos,
250g šoninės,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
Druskos, pipirų ir mairūno.

Gaminimas:

Tešla:

Į dubenį verčiame miltus, beriiame druskos ir įmušame kiaušinį.

Lengvai permaišome.

Į kitą indą dedame smulkintą sviestą ir užpilame verdančiu vandeniu, pamaišome, kol ištirpsta.

Tada viską pilame į miltus ir išminkome tešlą. Paruoštą tešlą dedame į maišelį ir leidžiame pailsėti 30min.

Tešlą plonai iškočiojame, žiedu išspaudžiame apskritimus, į kiekvieno centrą dedame įdaro. Užspaudžiame kraštelius ir „subanguojame“ virtinukus.

Įdaras:

Mėsą sumalame, dedame smulkintą svogūną ir česnaką, beriame prieskonius ir viską gerai išmaišome.

Virtinukus verdame į vandenį įdėję druskos, pora lauro lapelių ir kvapiųjų pipirų žirnelių. Pilame šaukštą aliejaus. Kai vanduo užverda dedame virtinukus. Šiems iškilus į paviršių paverdame apie 5min.

Patiekiame su spirgučiais ir svogūnų laiškais.

Skanaus!

Receptas: Aurimėlio virtuvė