Ingredientai:
Įmaišui :
100ml. šilto pieno
1 v. š. miltų
1 v.š. cukraus
7 gr. sausų mielių
Piene ištirpinkite cukrų, mieles, miltus išmaišykite ir palikti 20 min., kol mielės aktyvuosis.
Įdarui:
500 gr. varškės
1 kiaušinis
3 v. š. cukraus
Citrinos ar apelsino žievelė
Viską išmaišykite dubenyje.
Tešlai:
300/350 gr. persijotų miltų
70 gr. tirpinto sviesto
70 gr. grietinės
1 v. š. cukraus
Gaminimas:
Svieste išmaišykite gerai cukrų. Užminkykite tešlą. Nesudėkite visų miltų, berkite po truputį, kol tešla nelips prie rankų ir gerai minkysis. Paruoštą tešlą pastatykite šiltai, kol pakils dvigubai.
Iškočiokite stačiakampį lakštą, ištepkite varškės įdaru, susukite į rolą ir supjaustykite.
Į Grand feu kepimo indą sudėkite bandeles ir kepkite 180C 25 min.