Ingredientai:
2 anties šlaunelės
1 kg. raugintų kopūstų
200 gr. Šalto rūkymo šoninės
1 svogūnas
Lauro lapas
Žiūpsnelis kmynų
Druska, pipirai
Gaminimas:
Šlauneles įtrinkite druska ir pipirais.
Palikite kelias valandas pasimarinuoti.
Raugintus kopūstus išvirkite, kad būtų minkšti.
Grand feu puode apkepkite šoninės kubelius ir svogūną, išimkite į dubenį.
Sausame gerai įkaitintame puode apkepkite anties šlauneles iš abiejų pusių.
Šlauneles išimkite, o riebalus palikite. Į juos suverskite kopūstus, šoninę su svogūnais ir ant viršaus uždėkite šlauneles.
Įpilkite vos skysčio ir uždengę dangčiu troškinkite kepsninėje arba orkaitėje 140C 1.5 val.
Skanaus.