Ingredientai:
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 kg. vištienos vidinės filė
Druska, pipirai
4 skiltelės česnako
2 svogūnai
1 salieras supjaustytas kubeliais
4-5 čiobrelių šakelės
125 g šalto rūkymo šoninės
2 šaukštai miltų
400 ml sultinio
2 obuoliai nulupti
125ml grietinėlės
Gaminimas:
Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir įtriname druska ir pipirais. Grand feu puode ant aliejaus apkepame juosteles iš abiejų pusių po kelias minutes.
Apkepame ir riekelėmis pjaustytus obuolius.
Išimame vištieną ir suberiame smulkintą šoninę, svogūnus, salierą, kelias šakeles čiobrelio. Kai gražiai apkepa, sudedame tarkuotą česnaką.
Sultinį sumaišome su miltais ir užpilame ant apkeptų daržovių, sudedame vištieną, supilame grietinėlę, troškiname, kol padažas pradės tirštėti apie 10 min.