Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

1 v. š. alyvuogių aliejaus;
1 kg. vidinės vištienos file;
Druskos, pipirų;
4 skiltelių česnako;
2 svogūnų;
1 saliero šaknies, supjaustytos kubeliais;

4-5 čiobrelių šakelių;
125 g. šalto rūkymo šoninės;
2 šaukštų miltų;
400 ml. sultinio;
2 nuluptų obuolių;
125 ml. grietinėlės.

Gaminimas:

Vištienos filė nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite druska ir pipirais. „Grand Feu“ puode ant aliejaus apkepinkite vištienos juosteles iš abiejų pusių po kelias minutes.

Apkepkite riekelėmis pjaustytus obuolius.

Į puodą suberkite smulkintą šoninę, svogūnus, salierą, kelias šakeles čiobrelio. Kai gražiai apkeps, sudėkite tarkuotą česnaką.

Sultinį sumaišykite su miltais ir užpilkite ant apkeptų daržovių, sudėkite vištienos gabalėlius, supilkite grietinėlę, troškinkite, kol padažas pradės tirštėti, apie 10 min.