
Ingredientai:
5 vnt. kiaušinių trynių;
250 ml. 35% grietinėlės;
250 g. Maskarponės sūrio (kambario temperatūros);
300 g. Savoiardi sausainių;
200 ml. Espresso kavos;
150 g. cukraus pudros;
20 g. kakavos miltelių.
Gaminimas:
Kiaušinių trynius išplakite su cukraus pudra. Paruoškite garų vonelę ir ant jos pastatykite kiaušinių masę, svarbu, kad kiaušinių masės indo dugnas nesiliestų su vandeniu ant kurio yra padėtas. Plakite kiaušinių masę mikseriu nesustojant apie 5 min., tol, kol masė padvigubės ir gerokai pašviesės. Nukelkite kremą nuo kaitros ir dar kartelį viską gerai išplakite.
Kitame inde išplakite grietinėlę kartu su maskarpone sūriu. Gautą kremą įmaišykite į kiaušinių masę.
Sausainius pirštelius mirkykite į kavą ir sluoksniuokite „Grand Feu“ 3,5 l. puode: sluoksnis sausainių, sluoksnis kremo, kakava, ir vėl ta pačia tvarka.
Susluoksniavę palikite 4 val. šaldytuve subręsti. Prieš patiekiant pabarstykite viršų kakava.