Ingredientai:
1.7kg. kiaulienos šoninės
Druska, pipirai
Poppamies Garlic prieskoniai
200 ml. balzaminio acto
300 ml. sultinio
Puodelis šaldytų vyšnių
2 vnt. šalotinio svogūno
3-4 skiltelės česnako
Šakelė rozmarino
Šakelė čiobrelio
Lauro lapas
Druska, pipirai
Gaminimas:
Šoninę įtrinkite prieskoniais. Dėkite į Grand feu kepimo indą ir kepkite 180 laipsnių, orkaitėje 50 min., kol oda pasidaro graži, o mėsa nuleidžia riebalo ir sumažėja. Tada į Grand feu puodą pilame actą, sultinį, beriame vyšnias, svogūnus, žalumynus ir gardiname druska, pipirais. , puodelį šaldytų vyšnių be kauliukų, sumečiau kelis šalotinius svogūnus, kelias skilteles česnako, šakelę rozmarino, šakelę čiobrelio, lauro lapą, druskos, pipirų irdedame mėsą oda į viršų, uždengiame dangčiu ir troškiname valandą laiko.
Skanaus.