
Ingredientai:
Trupiniams:
500 g. miltų;
100 g. kakavos;
360 g. cukraus;
400 g. sviesto;
6 v. š. grietinės;
Įdarui:
1 kg. varškės;
4 kiaušinių;
4 v. š. cukraus;
1 pakelio vanilinio pudingo;
4 v. š. grietinės.
Gaminimas:
Giliame inde persijokite miltus, cukrų, kakavą, sviestą supjaustykite gabaliukais, sudėkite į miltų masę, tuomet sudėkite grietinę ir trinkite tarp pirštų, kol pasidarys trupiniai. Suspauskite į vieną rutulį ir dėkite valandai į šaldiklį, taip bus lengviau tarkuoti tešlą.
Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC, pasiruoškite „Grand Feu“ kepimo indą, išklokite kepimo popieriumi.
Sutarkuokite tešlą per burokinę tarką ir padalinkite į dvi dalis. Į šalį atidėkite mažesnę pusę trupinių.
Didesnę trupinių dalį suberkite į paruoštą skardą ir paspaudžiame ranka, kad gautųsi vientisas pyrago pagrindas.
Pasiruoškite įdarą sutrindami varškę, kiaušinius, sausus pudingo miltelius, grietinę ir cukrų.
Gautą masę užpilkite ant pyrago pagrindo, o ant viršaus berkite likusius trupinius.
Pašaukite kepti 40 minučių.