
Ingredientai:
300 g. cukraus;
100 ml. vandens;
120 ml. 33% grietinėlės;
50 g. aliejaus;
1 a. š. kepimo miltelių;
1 a.š. vanilinio cukraus;
Mėgstamų vaisių ir uogų.
Gaminimas:
Į dubenį muškite kiaušinius, berkite cukrų, vanilinį cukrų ir viską išplakite iki purumo.
Dėkite rikotą ir po truputį išmaišykite. Sudėkite persijotus miltus su kepimo milteliais, gerai išmaišykite.
Galiausiai į tešlą supilkite aliejų ir viską gerai išmaišykite.
Paruoštą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, ant viršaus dėkite mėgstamus vaisius ir uogas.
Kepkite 170°C orkaitėje apie 30 min.
Receptas: Aurimėlio virtuvė