Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

1/2 sviestinio moliūgo
1 svogūno
3 skiltelių česnako
1 saliero lapkočio
250 g norimos mėsos
200 g perlinių kruopų

Didelio pomidoro
Keleto džiovintų išmirkytų grybų
Saujos šaldytų žirnelių
Sultinio, balto vyno
Druskos, pipirų, universalių uzbekiškų prieskonių, rūkytos paprikos, viduržemio jūros žolelių mixo, etc.

Gaminimas:

Grand Feu puode apkepkite mėsą, atidėkite į šoną, tuomet apkepkite daržoves, sudėkite smulkintus grybus.

Sudėkite atgal į puodą mėsą, įpylkite vyno, nugaravus alkoholiui supilkite sultinį.

Virkite viską apie 10 min., suberkite kruopas, sudėkite prieskonius ir palikite lengvai burbuliuoti (120C orkaitėje ar kepsninėje) dar beveik valandą, kol išgaravo skystis.

Pabaigoje įberkite žirnelių ir gabaliuką prancūziško sūdyto sviesto, išmaišykite ir pagardinkite petražolėmis.

Skanaus.