
Ingredientai:
1/2 sviestinio moliūgo;
1 svogūno;
3 skiltelių česnako;
1 saliero lapkočio;
250 g. norimos mėsos;
200 g. perlinių kruopų;
Didelio pomidoro;
Keleto džiovintų išmirkytų grybų;
Saujos šaldytų žirnelių;
Sultinio, balto vyno;
Druskos, pipirų, universalių uzbekiškų prieskonių, rūkytos paprikos, viduržemio jūros žolelių mix.
Saujos petražolių;
Gabalėlio prancūziško sūdyto sviesto.
Gaminimas:
Mėsą supjaustykite norimo dydžio kubeliais ir apkepkite „Grand Feu“ puode. Atidėkite į šoną.
Supjaustykite ir tame pačiame puode apkepkite daržoves, smulkintus grybus.
Atgal į puodą sudėkite mėsą, įpylkite vyno, nugaravus alkoholiui supilkite sultinį. Virkite viską apie 10 min.
Suberkite kruopas, sudėkite prieskonius ir palikite lengvai burbuliuoti (120°C orkaitėje ar kepsninėje) dar apie valandą ar kol išgaruos skystis.
Baigiant troškintis suberkite žirnelius ir gabaliuką prancūziško sūdyto sviesto, išmaišykite ir pagardinkite petražolėmis.