Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

Kiaulienos sprandinės;
Virtų ryžių;
Druskos;
Uzbekiškų prieskonių;
Smulkinto česnako;
1 v. š. grietinės;
Alyvuogių aliejaus;

1 morkos;
Saliero stiebo;
1 svogūno;
1 l. sultinio;
1 skardinės konservuotų pomidorų;
1 lauro lapas;
Grietinėlės.

Gaminimas:

Susmulkinkite mėsą, sumaišykite su apvirtais ryžiais, druska, uzbekiškais prieskoniais, susmulkintu česnaku, šaukštu grietinės.

Kopūsto galvą 30 min. virkite pasūdytame vandenyje, ištraukite ir leiskite pravėsti. Išsklaidykite kopūsto lapus į šonus.

Užpildykite viduriuką mėsa, uždenkite sluoksnį lapų, vėl mėsa, vėl lapai ir taip sluoksniuokite kol baigsite formuoti kopūstą.

Į „Grand Feu“ puodą įpilkite aliejaus, pakepinkite supjaustytą morką, svogūną, saliero stiebą, pilkite sultinį, konservuotus pomidorus, lauro lapą, druskos, pipirų, dėkite mėsa įdarytą kopūstą ir troškinkite orkaitėje apie 1,5 val. Troškinimo metu vieną kartą galvą apverskite, kad troškinio skystis apsemtų ir kitą pusę.

Antroje troškinimo pusėje atidenkite puodą, kad kiek nugaruotų skystis ir paskrustų kopūsto viršus. Prieš pat pabaigą įpilkite grietinėlės, jei reikia pagardinti padažo skonį pabarstykite druska, pipirais.