Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

1 kg. veršienos ar avienos;
Aliejaus;
2 vidutinio dydžio svogūnų;
5 skiltelių česnako;
Pusės baklažano (pjaustyto šiaudeliais);
2 morkų (pjaustytų šiaudeliais);
Saujos šparaginių pupelių;
Čili pipiro;

2 pomidorų;
Saujos pekino kopūsto;
1 l. jautienos sultinio;
Chmeli-suneli prieskonių;
Universalių uzbekiškų prieskonių;
Šviežių makaronų;
Žalumynų;
Raudonojo svogūno.

Gaminimas:

Nedideliais, 1-1,5 cm gabaliukais supjaustykite mėsą.

Į „Grand Feu“ puodą įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir jame apskrudinkite mėsą. Ją išimkite.

Tuomet dėkite kepti du pusmenuliais pjaustytus svogūnus ir smulkiai supjaustytus česnakus. Kepinkite, kol pasidarys auksiniai. Pasirinktinai galite įdėti porą a. š. natūralios pomidorų pastos, sojos arba miso pastos.

Toliau dėkite kepti morkas, baklažną. Po 5 min. į puodą dėkite šparagines pupeles, pekino kopūstus, bei pomidorus. Visas daržoves apkepkite ant didelės kaitros.

Apkeptas daržoves užpilkite litru jautienos sultinio ir dar 1-1,5 l. verdančio vandens. Sudėkite Chmeli-suneli ir Universalius uzbekiškus prieskonius. Uždenkite ir troškinkite ant mažesnės kaitros 30-40 min. Patikrinkite skonį, ar netrūksta druskos.

Atskirame puode užvirkite vandens makaronams ir gerai pasūdykite. Makaronus pavirkite apie 3 min, arba kaip nurodyta ant pakuotės. Nukoškite ir nuplaukite šaltu vandeniu, užlašiname šiek tiek aliejaus, kad nesuliptų.

Makaronus dėkite į lėkštę, užpilkite Lagmanu, apibarstykite žalumynais ir smulkiai pjaustytu raudonuoju svogūnu.