
Ingredientai:
6 lašišos filė gabalėlių;
1 a. š. smulkinto česnako;
1/2 a. š. malto imbiero;
1 v. š. alyvuogių aliejaus;
1 v. š. sojos padažo;
2 v. š. čili padažo;
1 a. š. rudojo cukraus;
Žiupsnelis čili dribsnių;
Druskos, pipirų;
1/2 a. š. paprikos;
Sweet Liquorice padažu;
4 skiltelių smulkinto česnako.
Gaminimas:
Visus padažo ingredientus sumaišykite ir marinuokite lašišą nuo pusvalandžio iki paros.
Įkaitinkite orkaitę iki 170°C.
Karštoje keptuvėje ant vidutinės ugnies aptepkite lašišos filė iš visų pusių ir dėkite į „Grand Feu“ kepimo indą.
Aptepkite lašišos gabalėlius Sweet Liquorice padažu ir dėkite į orkaitę. Kepkite 10 min. (kepimo trukmė priklausys nuo gabalėlių storio).