Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

3-4 kumščio dydžio kopūstų;
600 g. maltos kiaulienos;
Puodelio smulkiai pjaustytų morkų;
Pusės puodelio smulkintų salierų lapkočių;
Pusės puodelio smulkintų svogūnų;
Pusės geltonosios paprikos;

Poros skiltelių česnako;
1 v. š. pomidorų pastos;
1 skardinės konservuotų pomidorų;
Alyvuogių aliejaus;
Mėgstamų prieskonių (čia puikiai tinka Svanų druska, pipirai, rūkyta paprika, universalūs uzbekiški prieskoniai);
Grietinės.

Gaminimas:

Į faršą dėkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Nedidelėmis dalimis mėsą apskrudinkite ketaus keptuvėje ir atidėkite į šalį.

Apkepkite morką, svogūną, salierą, papriką, česnaką.

Į „Grand Feu“ kepimo indą dėkite mėsą, daržoves, šaukštą pomidorų pastos, supilkite konservuotus pomidorus, porą stiklinių karšto vandens, sudėkite prieskonius ir gerai išmaišykite.

Kopūstus supjaustykite į 4 dalis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, apiberkite druska ir pipirais.

Kopūstus guldykite į padažą.

Kepkite 170-180°C apie 40 min. uždengę folija, tuomet apie 25 min. atidengus.

Baigiant kepti įmaišykite porą šaukšų grietinės.