Ingredientai:
3-4 kumščio dydžio kopūstų
600 g maltos mėsos (kiauliena)
Puodelio pjaustytų morkų
Pusės puodelio smulkintų salierų lapkočių
Pusės puodelio smulkintų svogūnų
Pusės geltonosios paprikos
Poros skiltelių česnako
1 v. š. pomidorų pastos
Skardinės konservuotų pomidorų
Al. aliejaus
Prieskonių (svanų druska, pipirai, rūkyta paprika, universalūs uzbekiški)
Grietinės
Gaminimas:
Į faršą dėkite prieskonių ir gerai išmaigykite. Apskrudinkite dalimis ketaus keptuvėje ir atidėkite į šalį. Tada apkepkite morką, svogūną, salierą, papriką, česnaką. Į Grand feu kepimo indą dėkite mėsą, daržoves, šaukštą pomidorų pastos, supylkite konservuotus pomidorus, porą stiklinių karšto vandens, sudėkite prieskonius. Kopūstus supjaustykite į 4 dalis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Sudėkite į padažą ir kepkite 170-180 C 40 min. uždengus folija, tuomet apie 25 min. atidengus. Ir pačioje pabaigoje įmaišykite porą šaukšų grietinės.
Skanaus.