
Ingredientai:
Vištos;
Mėgstamų prieskonių vištienai;
Druskos, pipirų;
2 obuolių;
Svogūno;
Baklažano;
Kekės pomidorų;
Šakelės šalavijo;
5 skiltelių česnako;
50 g. prieskoninio sviesto su žalumynais;
Bulvių.
Gaminimas:
Vištą įtrinkite prieskoniais ir prieskoniniu sviestu, tiek vidų, išorę ir po odele. Palikite pasimarinuoti.
Į Grand feu puodą sudėkite vištą, daržoves, šakelę šalavijo, pagardinkite prieskoniais, uždenkite puodą dangčiu ir kepkite 180C 1,5h.
Atidengus dangčiu kepkite dar 15 min.
Jei norisi padažo šalia, nupylus vištienos sultis ir išėmus keptas daržoves (išskyrus bulves) galima sublenderiuoti. Pažadame tobulą padažą prie vištienos.