Ingredientai:
Višta
Prieskonių vištienai
Druska, pipirai
2 vnt. obuolių
Svogūnas
Baklažanas
Kekė pomidorų
Šakelė šalavijo
5 skiltelės česnako
50 gr. prieskoninio sviesto su žalumynais
Bulvių
Gaminimas:
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir prieskoniniu sviestu, tiek vidų, išorę ir po odele.
Palikite pasimarinuoti.
Į Grand feu puodą sudėkite vištą, daržoves, šakelę šalavijo, pagardinkite prieskoniais, uždenkite puodą dangčiu ir kepkite 180C
1,5h.
Atidengus dangčiu kepkite dar 15 min.
Jei norisi padažo šalia, nupylus vištienos sultis ir išėmus keptas daržoves (išskyrus bulves) galima sublenderiuoti. Pažadame tobulą padažą prie vištienos.
Skanaus.