
Ingredientai:
1 vidutinio dydžio žiedinis kopūstas;
1 nedidelis svogūnas;
30 g. sviesto;
1 a. š. garstyčių;
200 ml. grietinėlės;
2 v. š. džiuvesėlių;
200 g. tarkuoto sūrio;
Druskos, pipirų;
Kario prieskonių;
Kumino;
Česnako granulių.
Gaminimas:
Žiedinį kopūstą apvirkite 5-7 min. ir išskirstykite nedideliais žiedynais. Palikite atvėsti.
„Grand Feu“ puode ant sviesto apkepkite smulkintą svogūną, suberkite prieskonius, pilkite grietinėlę, garstyčias ir pusę sūrio. Ant nedidelės kaitros pakaitinkite ir suberkite kopūsto žiedynus. Išmaišykite ir išjunkite kaitrą.
Likusį sūrį sumaišykite su džiuvesėliais, česnako granulėm, žalumynais.
Žiedinius kopūstus perdėkite į kepimo indą, apibarstykite sūrio ir džiuvesėlių mišiniu ir šaukite į įkaitintą iki 180°C orkaitę 15 min.