Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

3 kg. bulvių;
1 kiaulienos karka be kaulo;
200 g. kiaulienos šoninės;
250 ml. grietinėlės;
1 kiaušinio;

Druskos, pipirų;
Lauro lapo;
Česnako;
Svogūno.

Gaminimas:

„Grand Feu“ puode iš vakaro išvirkite karką su lauro lapu, druska, pipirais, svogūnu, česnaku ir prieskoniais. Šiai atvėsus supjaustykite gabaliukais.

Keptuvėje apkepkite kubeliais supjaustytą šoninę ir dar karštą su visais išsiskyrusiais riebalais supilkite į tarkuotas bulves. Ten pat pilkite pakaitintą iki virimo grietinėlę, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite mėsą ir viską gerai išmaišykite.

Į „Grand Feu“ puodą įtieskite kepimo popierių, supurkškite aliejumi (taip galėsite kugelį tiesiog išversti ant serviravimo padėklo ir visa traški plutelė liks nepažeista) ir supilkite tarkius.

Kepkite iki 160°C įkaitintame grilyje netiesioginėje kaitroje su kepimo akmeniu, arba orkaitėje 1,5 val. uždengtą ir tiek pat laiko atidengtą.