Ingredientai:
3 kg bulvių
1 karka be kaulo
200 g kiaulienos šoninės
250 ml grietinėlės
1 kiaušinis
druska, pipirai
Gaminimas:
Grand Feu puode iš vakaro išvirkite karką su lauro lapu, druska, pipirais, svogūnu, česnaku ir prieskoniais. Supjaustykite gabaliukais.
Keptuvėje apkepkite kubeliais supjaustytą šoninę ir karštą su visais išsiskyrusiais riebalais supylkite į tarkuotas bulves. Ten pat pilkite pakaitintą iki virimo grietinėlę, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite mėsa ir viską gerai išmaišykite.
Į Grand Feu puodą įtieskite kepimo popierių, supurškite aliejumi ( taip galėsite kugelį tiesiog išversti ant serviravimo padėklo ir visa traški plutelė liks nepažeista) ir supylkite tarkius.
Kepkite iki 160 C įkaitintame grilyje netiesioginėje kaitroje su kepimo akmeniu, arba orkaitėje 1,5 val uždengtą ir tiek pat laiko atidengtą.
Skanaus!