
Ingredientai:
1 kg. jautienos nugarinės;
Poppamies SPG prieskonių;
1 svogūno;
3 skiltelių česnako;
1 a. š. Miso pastos;
2 v. š. pomidorų pastos;
400 g. smulkintų konservuotų pomidorų;
1 a. š. rūkytos paprikos;
Pusės čili pipiro;
Lauro lapo;
0,5 l. jautienos sultinio;
Druskos;
Aliejaus;
Šlakelio žuvų padažo.
Gaminimas:
Supjaustykite kubeliais mėsą, pabarstykite SPG prieskoniais ir palikite bent valandai pasimarinuoti. Per tą laiką supjaustykite daržoves.
Į „Grand Feu“ puodą pilkite aliejaus, įkaitinkite ir dėkite mėsą. Apkepus atidėkite ją į šalį. Ten pat apkepkite svogūną ir česnaką. Dėkite miso pastos, pomidorų pastos, supilkite konservuotus pomidorus, sultinį ir sudėkite likusius ingredientus. Sugrąžinkite į puodą apkeptą mėsą ir troškinkite apie 2,5 val. (kepsninės temperatūra 120°C, tiesioginė kaitra).
Prie troškinio labai tinka pelėsiniu sūriu gardinta bulvių košė.