Ingredientai:
1 kg jautienos nugarinės
Poppamies SPG prieskonių
1 svogūno
3 skiltelių česnako
Šaukto miso pastos
Poros šaukštų pomidorų pastos
400 g smulkintų konservuotų pomidorų
Šaukštelio rūkytos paprikos
Pusės čili pipiro
Lauro lapo
Pusės litro jautienos sultinio
Druskos
Aliejaus
Šlakelio žuvų padažo
Gaminimas:
Supjaustykite kubeliais mėsą, pabarstykite SPG prieskoniais ir palikite bent valandai pasimarinuoti. Per tą laiką supjaustykite daržoves.
I Grand feu puodą pilkite aliejaus, įkaitinkite ir dėkite mėsą. Apkepus atidėkite ją į šalį. Ten pat apkepkite svogūną ir česnaką. Dėkite miso pastos, pomidorų pastos, supilkite konservuotus pomidorus, sultinį ir sudėkite likusius ingredientus. Sugrąžinkite į puodą apkeptą mėsą ir troškinkite apie 2,5 val. (kepsninės temperatūra 120, tiesioginė kaitra). Prie troškinio labai tinka pelėsiniu sūriu gardinta bulvių košė.
Skanaus!