
Ingredientai:
2 kg. šonkaulių;
1 svogūno;
1 galvos česnako;
Kelių lauro lapų;
Saliero stiebo;
Paprikos;
Kelių šakelių čiobrelio;
1 v. š. pomidorų padažo;
1 v. š. garstyčių;
1 v. š. karamelizuotų svogūnų;
1 v. š. majonezo;
Druskos;
Pipirų.
Gaminimas:
Nuplaukite ir nusausinkite mėsą.
Į „Grand Feu“ puodą, sudėkite visus ingredientus mėsos marinavimui (išskyrus daržoves), permaišykite ir gerai ištrinkite mėsą. Palikite marinuotis bent 3-4 val., o geriausia – per naktį.
Į puodą sudėkite čiobrelį, papriką, salierą, svogūną ir česnaką, uždenkite puodą dangčiu (skysčio jokio pilti nereikia) ir troškinkite orkaitėje 8 val. 120C.