Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

3 vnt kulninės
3 didelės morkos
Saujelė lupto česnako
2 vnt. svogūnų
100 gramų pomidorų pastos

50 gramų džiovintų slyvų
pagal skonį druskos ir pipirų
Žalumynų
0.5 l sultinio
Skardinė tamsaus alaus

Gaminimas:

Jautieną įtrinkite prieskoniais ir apkepkite iš abiejų pusių.

Morkas supjaustykite  griežinėliais, svogūnus – pusžiedžiais.

Grand feu puode ant šiek tiek aliejaus apkepkite svogūnus, įmaišykite pomidorų pastą.

Sudėkite mėsą, daržoves, žalumynus, užpilkite skysčiu, pagardinkite druska, pipirais.

Troškinkite 150C 3val.