
Ingredientai:
1,7 kg. kiaulienos šoninės;
Druskos, pipirų;
Poppamies Garlic prieskonių;
200 ml. balzaminio acto;
300 ml. sultinio;
Puodelio šaldytų vyšnių (be kauliukų);
2 vnt. šalotinių svogūnų;
3-4 skiltelių česnako;
Šakelės rozmarino;
Šakelės čiobrelio;
Lauro lapo;
Gaminimas:
Šoninę įtrinkite prieskoniais ir dėkite į „Grand Feu“ kepimo indą. Kepkite 180°C orkaitėje 50 min., kol oda pasidaro graži, o mėsa nuleidžia riebalo ir sumažėja.
Į „Grand Feu“ puodą pilame actą, sultinį, beriame vyšnias, česnakus, svogūnus, žalumynus ir gardiname druska, pipirais. Dame mėsą oda į viršų, uždengiame dangčiu ir troškiname apie valandą.