Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

„Baby” bulvyčių;
Karšto rūkymo šoninės juostelėmis;
2-3 v. š. alyvuogių aliejaus;

Česnako galvutės;
Šviežio čiobrelio ir rozmarino;
Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių.

Gaminimas:

Bulvytes nulupkite arba švariai nuplaukite sudėkite į puodą ir įbėrę druskos verkite. Po užvirimo bulvytės verda apie 10min.

Nusunkite, supilkite į kepimo indą ir palikite atvėsti. Per tą laiką pasiruoškite marinatą.

Į dubenėlį berkite druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, smulkinto šviežio čiobrelio, įspauskite 3-4 skilteles česnako ir pilkite alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišykite. Paruoštą marinatą pilkite ant bulvyčių ir gerai išmaišykite.

Kiekvieną bulvytę apsukite karštai rūkyta šonine ir dėkite į kepimo indą. Tarp bulvyčių prismaigstykite šviežio rozmarino ir čiobrelio šakelių, dėkite česnako skiltelių.

Kepkite 170°C karščio orkaitėje apie 30 min.

Receptas: Aurimėlio virtuvė