Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

„Baby“ bulvyčių;
Karšto rūkymo šoninės juostelėmis;
2-3 v.š. alyvuogių aliejaus;

Česnako galvutės;
Šviežio čiobrelio ir rozmarino;
Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių.

Gaminimas:

Bulvytes nulupame arba švariai nuplauname. Dedame į puodą, beriame druskos ir verdame. Po užvirimo verdame apie 10min. Nusunkiame, supilame ant kepimo indo ir paliekame atvėsti.

Per tą laiką pasiruošiame marinatą. Į dubenėlį beriame druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, smulkinto šviežio čiobrelio, įspaudžiame 3-4 skilteles česnako ir pilame alyvuogių aliejaus. Viską gerai išmaišome.

Paruoštą marinatą pilame ant bulvyčių ir gerai išmaišome. Kiekvieną bulvytę apsukame karštai rūkyta šonine ir dedame į kepimo indą. Tarp bulvyčių prismaigstome šviežio rozmarino ir čiobrelio šakelių, dedame česnako skiltelių. Kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 30min.

Skanaus.

Receptas: Aurimėlio virtuvė