
Ingredientai:
2 l. jautienos sultinio
300 g. brandintos jautienos
Pak choi salotos
Pakelio stiklinių makaronų
Imbiero
Česnako
Svogūno laiškų
Po gerą šaukštą padažų (reguliuokite pagal skonį):
Sojų padažo
Sezamų aliejaus
Teriyaki padažo
Raudonos kario pastos
Hoisin padažo
Pipirų
Cukraus
Gaminimas:
Gerai įkaitintoje keptuvėje kelias minutes apkepkite juostelėmis pjaustytą jautieną ir salotą.
Į puodą su sultiniu supilkite padažus ir užvirkite. Įtarkuokite česnaką, imbierą, šaukštelį cukraus ir pipirų.
Atskirame puode išvirkite makaronus.
Į dubenį dėkite makaronus, svogūno laiškus, salotas, jautieną ir užpilkite sultiniu.