Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

3 obuolių;
1 kiaušinio;
2 stiklinių miltų;
1 stiklinės pieno;
100 g. cukraus;
Žiupsnelio druskos;
1 a. š. cinamono;
1 a. š. BERIU prieskonių kepiniams;
1 a. š. kepimo miltelių;
Aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Nuplaukite obuolius, nulupkite žievelę ir išpjaukite sėklalizdžius. Supjaustykite obuolius 1 cm. storio žiedeliais.

Dubenyje sumaišykite kiaušinį, cukrų, prieskonius ir žiupsnelį druskos. Plakite, kol masė taps vientisa.

Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Maišykite, kol tešla taps tiršta, įpilkite pieno ir permaišykite. Tešlos konsistencija turi būti tokia, kad galėtumėte panardinti obuolių žiedus.

Įkaitinkite aliejų ant vidutinės kaitros. Panardinkite obuolių žiedus į tešlą, kad jie būtų gerai padengti, ir dėkite į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol žiedai taps auksinės spalvos iš abiejų pusių (apie 2–3 minutes kiekvieną pusę). Ištraukite žiedus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinį aliejų.

Viršų galite apibarstyti cukraus pudra arba aplieti karamele.