Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

Tešlai:
600 g. kvietinių miltų;
1 a. š. druskos;
250 g. verdančio vandens;
1 kiaušinis;
50 g. sviesto.

Įdarui:
500 g. kiaulienos;
250 g. šoninės;
2 svogūnų;
2 skiltelių česnako;
Druskos, pipirų ir mairūno.

Gaminimas:

Tešla:

Į dubenį suberkite miltus, druską ir įmuškite kiaušinį. Lengvai permaišykite.

Į kitą indą dėkite smulkintą sviestą ir užpilkite verdančiu vandeniu, pamaišykite, kol ištirpsta.

Skystį supilkite į miltus ir išminkykite tešlą. Paruoštą tešlą dėkite į maišelį ir leiskite pailsėti 30 min.

Tešlą plonai iškočiokite, žiedu išspauskite norimo dydžio apskritimus. Į kiekvieno apskritimo centrą dėkite įdaro ir užspauskite kraštelius subanguodami virtinuko kraštą.

Įdaras:

Mėsą sumalkite, dėkite smulkintą svogūną ir česnaką, beriame prieskonius ir viską gerai išmaišome.

Virtinukus verkite į vandenį įdėję druskos, porą lauro lapelių ir kvapiųjų pipirų žirnelių. Įpilkite šaukštą aliejaus. Kai vanduo užverda dėkite virtinukus. Šiems iškilus į paviršių pavirkite apie 5 min.

Patiekite su spirgučiais ir svogūnų laiškais.

Receptas: Aurimėlio virtuvė