Ingredientai:
Kiaulienos sprandinės
Virtų ryžių
Druskos
Uzbekiškų prieskonių
Smulkinto česnako
Šaukštas grietinės
Al. aliejaus
Morka
Saliero stiebas
Svogūnas
1l. sultinio
1 stiklinė kons. pomidorų
Lauro lapas
Grietinėlės
Gaminimas:
Susmulkinkite mėsą, sumaišykite su apvirtais ryžiais, druska, uzbekiškais prieskoniais, susmulkintu česnaku, šaukštu grietinės.
Kopūsto galvą 30 min. Virkite pasūdytame vandenyje, tada ištraukite ir leiskite vos pravėsti. Išsklaidykite kopūsto lapus į šonus. Užpildykite viduriuką, tada aplink, uždenkite sluoksnį lapų, vėl mėsa, vėl lapai ir taip kol baigsite formuot kopūstą (užtruks gal 3 min).
Į Grand Feu puodą įpilkite aliejaus, pakepinkite supjaustytą morką, svogūną, saliero stiebą, pilkite sultinį, konservuotus pomidorus, lauro lapą, druskos, pipirų, kopūstą ir troškinkite apie 1,5 val. (Vieną kartą galvą apverskite, kad skystis semtų kitą pusę) Tada atidenkite puodą, kad kiek nugaruotų skystis ir paskrustų kopūsto viršus. Prieš pabaigą įpilkite grietinėlės, pagardinti padažo skonį, pabarstykite druska, pipirais.
Skanaus.