Ingredientai:
Marinatui:
1 arbatinis šaukštelis smulkinto česnako
1 / 2 šaukštelio maltos imbiero
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
2 šaukštai čili padažo
1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
1 žiupsnelis susmulkintų raudonųjų čili dribsnių
6 vnt. lašišos filė gabalėliai
Druska, pipirai
1 / 2 šaukštelis paprikos
4 skiltelės smulkinto česnako
Viską sumaišykite ir marinuokite lašišą, nuo pusvalandžio iki paros.
Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę.
Ant vidutinės ugnies karštoje keptuvėje aptepkite lašišos filė
Sudėkite į Grand feu kepimo indą, aptepkite Sweet Liquorice padažu.
tuomet į orkaitę ir baigkite kepti 170C 10 min. priklausys nuo gabalėlių storio.
Skanaus!