Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

2 anties šlaunelių;
1 kg. raugintų kopūstų;
200 g. šalto rūkymo šoninės;
1 svogūno;

Lauro lapo;
Žiupsnelio kmynų;
Druskos, pipirų.

Gaminimas:

Anties šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, palikite kelias valandas pasimarinuoti.

Raugintus kopūstus išvirkite, kad būtų minkšti.

„Grand Feu“ puode apkepkite šoninės kubelius ir svogūną, išimkite į dubenį.

Sausame, gerai įkaitintame puode apkepkite anties šlauneles iš abiejų pusių.

Šlauneles išimkite, o riebalus palikite. Į juos suverskite kopūstus, šoninę su svogūnais ir ant viršaus uždėkite šlauneles. Įpilkite vos skysčio ir uždengę dangčiu troškinkite kepsninėje arba orkaitėje 140°C 1,5 val.