
Ingredientai:
2 anties šlaunelių;
1 kg. raugintų kopūstų;
200 g. šalto rūkymo šoninės;
1 svogūno;
Lauro lapo;
Žiupsnelio kmynų;
Druskos, pipirų.
Gaminimas:
Anties šlauneles įtrinkite druska ir pipirais, palikite kelias valandas pasimarinuoti.
Raugintus kopūstus išvirkite, kad būtų minkšti.
„Grand Feu“ puode apkepkite šoninės kubelius ir svogūną, išimkite į dubenį.
Sausame, gerai įkaitintame puode apkepkite anties šlauneles iš abiejų pusių.
Šlauneles išimkite, o riebalus palikite. Į juos suverskite kopūstus, šoninę su svogūnais ir ant viršaus uždėkite šlauneles. Įpilkite vos skysčio ir uždengę dangčiu troškinkite kepsninėje arba orkaitėje 140°C 1,5 val.
