Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

1 kg. veršienos ar avienos
Aliejaus
2 svogūnai
5 skiltelės česnako
Pusė baklažano (pjaustyti šiaudeliais)
2 morkos (pjaustytos šiaudeliais)
Sauja šparaginių pupelių
Čili pipiras

2 pomidorai
Sauja pekino kopūsto
1l jautienos sultinio
Chmeli-suneli prieskonių
Universalių uzbekiškų prieskonių
Makaronų
Žalumynų

Gaminimas:

Nedideliais, 1-1,5 cm gabaliukais supjaustome veršieną.

Pilame į Grand feu puodą aliejaus.

Jame apskrudiname mėsą.

Dedame du pusmenuliais pjaustytus vidutinius svogūnus ir smulkiai supjaustytus česnakus.

Juos pakepiname, kol pasidarys auksiniai.

Galima įdėti dar porą šaukštelių natūralios pomidorų pastos, sojos arba MISO.

Toliau dedame morkas, pusę baklažno.

Po 5 min į puodą keliauja šparagines pupeles, pekino kopūstai, bei pomidorai.

Apkepame and didelės kaitros.

Pilame litrą jautienos sultinio, ir dar apie litrą-pusantro verdančio vandens, dedame šaukštelį plov.lt chmeli – suneli ir Universalių uzbekiškų prieskonių.

Uždengiame ir troškiname ant mažesnės kaitros 30-40 min.

Patikriname, ar netrūksta druskos, jei reikia, įdedame.

Šviežius makaronus naudojame iš parduotuvės arba gaminamės patys.

Užviriname vandenį, į jį dedame porą šaukštelių aliejaus ir druskos.

Dedame makaronus, paverdame apie 3min, arba kaip nurodyta ant pakuotės, nukošiame ir nuplauname šaltu vandeniu. Užlašiname šiek tiek aliejaus, kad neliptų.

Makaronus dedame į lėkštę, užpilame Lagmanu, apibarstome žalumynais ir mėlynaisiais svogūnais.

Skanaus.