Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

2 gabalėliai halloumi sūrio
400 g. vyšninių pomidorų
100 g. kale kopūsto
15 g. šviežio baziliko
3 šaukštai balzaminio acto

130 g. pesto padažo
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skardinės avinžirnių
Druskos ir pipirų

Gaminimas:

Į didesnę keptuvę suberiame avinžirnius ir pomidorus. Užpilame balzaminiu actu ir šlakeliu aliejaus bei pagardiname druska ir pipirais. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą kepsninę ir pamaišydami kepame apie 10 min (arba kol pomidorai šiek tiek suminkštės).

Didesnės skardos apačią išklojame kale kopūstais, ant viršaus suberiame avinžirnius ir pomidorus. Dedame halloumi sūrį ir dedame į iki 180 lapsnių įkaitintą kepsninę, netiesioginėje kaitroje. Kepame, kol sūris gražiai pagels. Išėmę pagardiname pesto padažu bei papuošiame šviežiu baziliku.

Skanaus!