Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

Trupiniams:
500 g. miltų;
100 g. kakavos;
360 g. cukraus;
400 g. sviesto;
6 v. š. grietinės;

Įdarui:
1 kg. varškės;
4 kiaušinių;
4 v. š. cukraus;
1 pakelio vanilinio pudingo;
4 v. š. grietinės.

Gaminimas:

Giliame inde persijokite miltus, cukrų, kakavą, sviestą supjaustykite gabaliukais, sudėkite į miltų masę, tuomet sudėkite grietinę ir trinkite tarp pirštų, kol pasidarys trupiniai. Suspauskite į vieną rutulį ir dėkite valandai į šaldiklį, taip bus lengviau tarkuoti tešlą.

Įkaitinkite orkaitę iki 180ºC, pasiruoškite „Grand Feu“ kepimo indą, išklokite kepimo popieriumi.

Sutarkuokite tešlą per burokinę tarką ir padalinkite į dvi dalis. Į šalį atidėkite mažesnę pusę trupinių.

Didesnę trupinių dalį suberkite į paruoštą skardą ir paspaudžiame ranka, kad gautųsi vientisas pyrago pagrindas.

Pasiruoškite įdarą sutrindami varškę, kiaušinius, sausus pudingo miltelius, grietinę ir cukrų.

Gautą masę užpilkite ant pyrago pagrindo, o ant viršaus berkite likusius trupinius.

Pašaukite kepti 40 minučių.