Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

100% kvietinių miltų;
65% vandens (šilto);

33% aktyvaus raugo;
2,25% druskos.

Gaminimas:

Užmaišykite tešlą be druskos ir palikite 30 min. autolizei.

Įmaišykite druską ir palikite ilsėtis dar 30 min.

Pirmoji fermentacija 2-3 val. per kurią kas 30 min. lankstykite: kelkite tešlos kraštą abiem rankomis stengdamiesi išploninti ir įlenkite į vidų, kaip ritę. Taip lankstykite iš keturių kraštų panašiai kaip voką. Po paskutinio lankstymo padarykite laikiną formą ir leiskite ilsėtis 15 min.

Suformuokite galutinę formą, kepalą.

Antroji fermentacija/kildinimas: 1-2 val.

Kepkite 240°C įkaitintame „Grand Feu“ puode orkaitėje, pirmas 20 min. su dangčiu, tada 210°C be dangčio.

Pilnai atvėsinkite prieš pjaudami.