Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Ingredientai:

100% kvietinių miltų
65% vandens (šilto)

33% aktyvaus raugo
2,25% druskos

Gaminimas:

Maišome tešlą be druskos ir paliekame 30 min. autolizei.

Įjungiame druską. 30 min. poilsis.

Pirmoji fermentacija 2-3val. Per kurią kas 30 min. lankstome:

Keliame tešlos kraštą abiem rankomis stengdamiesi išploninti ir įlenkiame į vidų, kaip ritę. Taip lankstome iš keturių kraštų panašiai kaip voką.

Po paskutinio lankstymo padarome laikiną formą ir leidžiame ilsėtis 15 min.

Suformuojame galutinę formą, kepalą.

Antroji fermentacija/kildinimas 1-2 val.

Kepame 240 C įkaitintame Grand Feu puode orkaitėje, pirmas 20 min. su dangčiu,  tada 210 C be dangčio.

Pilnai atvėsiname. Skanaus!