
Ingredientai:
100% kvietinių miltų;
65% vandens (šilto);
33% aktyvaus raugo;
2,25% druskos.
Gaminimas:
Užmaišykite tešlą be druskos ir palikite 30 min. autolizei.
Įmaišykite druską ir palikite ilsėtis dar 30 min.
Pirmoji fermentacija 2-3 val. per kurią kas 30 min. lankstykite: kelkite tešlos kraštą abiem rankomis stengdamiesi išploninti ir įlenkite į vidų, kaip ritę. Taip lankstykite iš keturių kraštų panašiai kaip voką. Po paskutinio lankstymo padarykite laikiną formą ir leiskite ilsėtis 15 min.
Suformuokite galutinę formą, kepalą.
Antroji fermentacija/kildinimas: 1-2 val.
Kepkite 240°C įkaitintame „Grand Feu“ puode orkaitėje, pirmas 20 min. su dangčiu, tada 210°C be dangčio.
Pilnai atvėsinkite prieš pjaudami.